Shop bij een van onze leden

Vanaf heden werkt één van onze leden samen met het Bijenhof voor imkerbenodigdheden. Het voorlopige assortiment is te vinden via deze link: http://lejardinvert.be/product-categorie/imkerbenodigdheden/Het Bijenhof gaat nog de nodige foto’s bezorgen. focust op Simplex. Uiteraard is het volledige assortiment verkrijgbaar. U kan dus ook een mailtje sturen met het referentienummer dat vermeld staat op de webshop van het Bijenhof. Hoe werken we in een eerste fase?

1) Bestellen kan tot 1 december

2) Levering in Le Jardin Vert is voorzien rond 5 december, afhaal vanaf dan is mogelijk 

3) Idpv 5% korting op je klantenkaart van het Bijenhof krijgt u een tegoedbon van 5% om te spenderen in de rest van het assortiment van LJV (verpakkingsarme, lokale en biologische producten) 

In eerste instantie zal ik dus verkennen wat jullie behoeften aan materialen zijn. Wanneer het echte bijenseizoen van start gaat zal hier dus een voorraad op stock zijn en wordt het assortiment verder uitgebreid in functie van jullie behoeften. Dan kunnen jullie na jullie werk/andere activiteiten nog snel jullie benodigdheden afhalen (flexibele openingstijden) weten jullie op voorhand wat in stock is, winnen jullie wat extra tijd en leggen we allen samen minder kilometers af! Het is ook mogelijk om overschot aan bijenwas hier in te leveren, afhankelijk van de zuiverheid krijgt u hiervoor €7/kg (-5 à 10%). Indien nog verdere vragen, aarzel niet om me te contacteren. Met vriendelijke groet,
Marijke Dosschewww.lejardinvert.be 0497/04.60.75.